Mostbet qaydaları çox sərtdi

Общение на любые темы, что хотим то и пишем
Ответить
iggora16

Mostbet qaydaları çox sərtdi

Сообщение iggora16 »

Salam. Mən mostbet rules oxuyuram. Düzünü desəm, qaydalar çox sərtdi. Yəni eyni ip ünvanından bir neçə hesab açmaq olmaz. Bonuslarla bağlı çox məhdudiyyətlər var. Məsələn, depozit etməmiş bonusu çıxarmaq olmur. Niyə belə sərtlik? Başqa bukmekerlərdə daha rahatdı. Bəlkə mən bir şeyi sə başa düşürəm? Kimsə izah edə bilər? Həm də soruşum ki, qaydaları pozsam nə olur? Çox sağ olun. Cavab gözləyirəm.
OwaisKT

Re: Mostbet qaydaları çox sərtdi

Сообщение OwaisKT »

Ay dostum, səmimi olum – bu qaydalar səni qorumaq üçündür. Mən də əvvəllər eyni fikirdə idim. Amma sonra anladım ki, mostbet çox böyük bukmekerdir. Ona görə də qaydalar sərtdir. Eyni ip ünvanından birdən çox hesab açmaq qadağandır, çünki insanlar bonus sistemini aldatmağa çalışır. Sən düzgün oynayırsansa, heç bir problem olmayacaq.
Bonusların çıxarılması üçün mərcləmə şərtləri var. Bu hər yerdə belədir. Məsələn, 10 manat bonus almaq üçün 300 manat mərc etməlisən. Qaydaları pozsan, hesabın bloklana bilər. Ətraflı şəkildə hər şey bu linkdə yazılıb: mostbet rules Oraya keç, diqqətlə oxu. Ən vacib qayda – bir nəfər bir hesab. Həmçinin real məlumatlarını yaz. Onda heç vaxt problem yaşamazsan. Sərt qaydalar fırıldaqçıları kəsmək üçündür. Normal istifadəçi üçün hər şey rahatdır. İnan mənə.
Ответить